Vakantiehuis

Bed and Breakfast

Trekkershut

Jagerhof woonkamer
Vakantiewoning Jagerhof
Vakantiewoning Jagerhof
Jagerhof terras
Jagerhof terras

Jägerhof - Appartementen / groepsverblijf

Zoek je een royaal verblijf in een rustige en natuurlijke omgeving, en ook een centrale ligging tot belangrijke steden? Dan is Jägerhof met 44 bedden een aanrader. Jägerhof is uniek gelegen in de natuur aan de rand van een even uniek gebied: Nationaal Park De Meinweg.

Jägerhof - appartementen en trekkershutten

Kies voor een comfortabel verblijf uit één van de zeven appartementen. Deze appartementen, die zich op de eerste etage van het hoofdgebouw bevinden, zijn eenvoudig maar sfeervol ingericht en volledig uitgerust.

Jägerhof beschikt ook over een tweetal luxe appartementen. Deze appartementen zijn uitgerust met een complete keuken, een aparte slaapkamer en een luxe uitgevoerde badkamer. Voor een avontuurlijk verblijf zijn er trekkershutten aanwezig. De trekkershutten zijn gelegen rondom een groot gazon. De ligging biedt voldoende privacy zonder dat men zich verloren voelt in de ruimte.

Nationaal Park De Meinweg

Nationaal Park De Meinweg heeft een afwisselend landschap en kent een grote variëteit aan plantensoorten. De recreatie mogelijkheden zijn groot voor wandelaars, ruiters en fietsers.

De verwevenheid van Jägerhof en 'De Meinweg' gaat terug tot in de 19e eeuw.  Jägerhof is een van oorsprong agrarisch bedrijf dat de agrarische activiteiten op een doeltreffende en vakkundige wijze heeft gecombineerd met een ruiteroord, en overnachtingsmogelijkheden.

Nationaal park De Meinweg heeft een afwisselend landschap en kent een grote variëteit aan plantensoorten. De recreatie mogelijkheden zijn groot voor wandelaars, ruiters en fietsers.

Eigenschappen
Horeca voorziening aanwezig
Ligging in de natuur

Contact en locatie

Jägerhof
Meinweg 224
6075 NA
Herkenbosch
 
Manege

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
7,21km
Brasserie / Lunchroom