Gebruik Ruiterrouteplanner

Paardrijden in Limburg

De ruiterrouteplanner helpt jou graag bij het uitstippelen van jouw eigen ruiterroute. In 4 stappen ontdek je hoe je de ruiterrouteplanner van Paardrijden in Limburg gemakkelijk kunt gebruiken. Klaar om jouw eigen route uit te gaan stippelen? Klik dan hier voor de ruiterrouteplanner Paardrijden in Limburg. 

1. Kies jouw startpunt

Vanuit het menu route maken kun je inzoomen tot dat je de nummers van de knooppunten ziet. Klik als eerste op het nummer van het knooppunt waar je wilt starten.

2. Kies zelf langs welke bezienswaardigheden je komt

Wil je graag ergens pauzeren of langs leuke bezienswaardigheden rijden, dan kan je deze toevoegen aan jouw eigen route. Dit kan door onder aan de routeplanner deze bezienswaardigheden aan te vinken. Zo kun je zelf van te voren al uitstippelen waar en wanneer je lekker kunt pauzeren, op de mooiste plekken. Hoe handig is dat!

3. Knooppunten verbinden

Vanuit het door jou gekozen startpunt kun je nu jouw eigen route gaan samenstellen. Dit doe je eenvoudig door op de plusjes bij de nummers van de knooppunten te klikken. Je ziet hierbij direct de afstanden tussen de knooppunten. Let er bij het samenstellen van de route op dat het knooppuntennetwerk bestaat uit zowel verharde als onverharde paden. De bruine lijnen zijn voor ruiters en menners en de paarse lijnen zijn alleen voor ruiters. Houd hiermee rekening bij het uitstippelen van jouw ruiterroute. 

4. Bewaar jouw route

Is jouw eigen gemaakte route klaar? Dan kan je onder aan de routeplanner klikken op route afronden. De route is nu compleet en te zien in de routeplanner. Je kunt de route downloaden, printen of op de mail ontvangen. Let op dat deze in jouw spamfilter terecht kan komen.