Roerdalen Horse Experience

Roerdalen Horse experience

Roerdalen Horse Experience

De gratis toegankelijke, vernieuwde hindernisbaan: Roerdalen Horse Experience, in de gemeente Roerdalen, is aantrekkelijk voor ruiters en menners die  zowel professioneel als ook recreatief de paardensport beoefenen. De hindernisbaan heeft een drietal verschillende onderdelen waar de ruiter en menner zijn vaardigheden kan oefenen. Er is geen waterbak aanwezig.  De baan ligt op de hoek van de Verlengde Wijngaardstraat en de Venweg in Herkenbosch. De baan ligt in een omgeving waar volop mogelijkheden voor ruiters en menners aanwezig zijn. Zo ligt de baan aan het uitgebreide ruiter- en menroutenetwerk, en zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden waar paarden welkom zijn. Manege Venhof die al 50 jaar bestaat ligt op slechts 15 minuten loopafstand. Om gebruik te maken van de hindernisbaan hoef je niet te reserveren of te boeken.

Trail

Trail is een manier om het vertrouwen tussen mens en paard op te bouwen. Door samen uitdagingen aan te gaan, leert je paard dat jij als ruiter te vertrouwen bent .Tijdens het oefenen leer je hoe je met je paard kunt omgaan door met ze te praten, geduldig te zijn en respect te tonen.  Samen met je paard leer je obstakels overwinnen en bouw je een goede relatie op.  

KLIK VOOR TRAIL

Roerdalen Horse Trail

Springen

Springen met je paard is een leuke manier om je paard te trainen.Er zijn verschillende hindernissen in de hindernisbaan gemaakt om overheen te springen. Er is geen waterbak aanwezig.

Springen Roerdalen Horse Trail

Mennen

Bij de Roerdalen Horse Experience bestaat ook de mogelijkheid voor menners om hindernissen te rijden. Voor combinaties een mooie gelegenheid om kennis te maken met het rijden van hindernissen. Voor de meer ervaren menner is deze baan een uitstekende locatie om zelfstandig hindernissen te trainen. Neem altijd de veiligheidsregels in acht.

Mennen

Schrijf een review over de hindernisbaan op Google.

 

KLIK HIER