Restaurant

Entree Restaurant ONE
Eten Restaurant ONE
Interieur Restaurant ONE
Interieur Restaurant ONE

Restaurant ONE

Restaurant ONE in het Limburgse Roermond is een culinaire ervaring om nooit meer te vergeten. ONE is gehuisvest in een voormalige fabriek aan de Roer, een karakteristiek en authentiek pand met prachtige graffiti aan de binnenkant. Restaurant ONE is de trotse bezitter van een Michelinster en een Groene Michelinster.

Het interieur is zowel elegant als stoer. Een liefdescreatie van de hand van Edwin Soumang en Bethany DeLong. 

Duurzaamheid:

Edwin en zijn team werken vooral met natuurlijke materialen , zoals tomatenvezelpapier voor de menukaarten en organisch tafellinnen. Een aanzienlijk deel van onze groenten, kruiden, fruit en honing halen we dan weer in onze moestuin van meer dan 1000m². We hebben ook steeds oog voor een goede balans tussen werk en privé bij onze medewerkers.

Samen met zijn internationale team creëert hij steeds weer verrassende gerechten met ingrediënten, recht uit eigen moestuin. De stijl van de keuken is klassiek in de basis met een onverwachte twist en volgt de principes van de ‘New Dutch Cuisine’. Respect voor de natuur en koken volgens de seizoenen staan binnen deze culinaire filosofie centraal.
De culinaire meesterwerkjes uit de keuken worden vergezeld van inspirerende wijnen van over de hele wereld, geselecteerd door Bethany. Zij weet de gerechten van Edwin als geen ander te combineren met mooie wijnen en is verantwoordelijk voor de indrukwekkende wijnkaart.Bij lekker weer kunnen de gasten genieten van het aangename lounge terras aan de Roer en ook aan de Chef’s Table kan u reserveren voor een onvergetelijke avond.

Restaurant ONE is tot slot een officiële trouwlocatie; het feest van uw dromen, daarvoor moet u bij Restaurant ONE zijn!

Eigenschappen
Afhalen mogelijk
Boeking alleen via reservering v.t.v.
Aantal couverts: 25-50
Buitenterras onoverdekt
Classificatie 1 ster

Wanneer

Dag Time slot Reactie
zondag: Gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 17:30 - 22:00
donderdag: 17:30 - 22:00
vrijdag: 12:30 - 22:00
zaterdag: 12:30 - 22:00

Zondag, maandag en dinsdag op aanvraag vanaf 15 personen

Contact en locatie

Restaurants ONE
ECI 17
6041 MA
Roermond

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
 
 
6,59km
Wandelroute
 
7,37km
Bezienswaardigheid