Vakantiepark

Ruitervakantie: Bergemo & Heijderbos

Laat de dagelijkse drukte achter je en verken te paard de adembenemende Maasduinen in Noord-Limburg. Verblijf in een gezellig bungalowhuisje of comfortabel hotel, omringd door groen, direct naast een vriendelijke manege.

Overnachten & paardrijden in de Maasduinen

De perfecte combinatie tussen ruiter en paard staat voorop bij de manege aan de rand van het bos en Center Parcs. Met een diverse mix van paarden, variërend in temperament, zorgen ze ervoor dat iedere ruiter een geschikt paard vindt. Van vriendelijke en tolerante karakters tot rustigere types, ze zijn allemaal comfortabel te berijden. Hier vind je gegarandeerd de ideale match tussen ruiter en paard.

Center Parcs Heijderbos

Bij je verblijf in Center Parcs, grenzend aan de manege, kun je kiezen tussen een bungalow of een hotelkamer. Het park heeft een groen thema en zodra je aankomt, begrijp je meteen waarom. Het hele park is omgeven door een prachtig bos. Je vindt er een groot recreatiemeer, een indrukwekkende jungle dome met exotische vogels en vissen, en een fantastisch zwemparadijs met weelderige planten

Programma

Dit is een voorbeeldprogramma voor een ruiterweekend:
Dag 1, vrijdag 
Op de dag van aankomst heb je alle vrijheid om je te installeren in je bungalow of hotelkamer. De tijd is helemaal van jou en je kunt ervoor kiezen om optioneel een privéles van een half uur of een uur te boeken. Extra rijuren zijn ook optioneel bij te boeken. Je hebt de mogelijkheid om zelfstandig een paard te huren of een paard te huren met begeleiding.

Dag 2, zaterdag
's Ochtends ontmoet je de enthousiaste medewerkers van de manege, waaronder je gids en instructeur. Na een introductieles staat er een buitenrit op het programma. Op zaterdagmiddag geniet je van een schitterende 1,5 uur durende tocht door de adembenemende Maasduinen.

Dag 3, zondag
Op deze dag staat een avontuurlijke paardrijdtocht van drie uur door de prachtige natuur op het programma. (Optioneel is het bijboeken van een tot twee extra uur buitenrijden mogelijk.) In de middag kun je genieten van anderhalf uur mennen, een unieke ervaring die ook in het programma is opgenomen.

 

 

Contact en locatie

Bergemo
Hommersumseweg 39
6598 MC
Heijen

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.