Manege

Ruitersportcentrum Cadans in Venray

Passie voor mens en paard!

"Dit is de huiskamer van mijn dromen."
Cadans is natuurlijk meer dan een accommodatie, maar wat zijn we blij met wat we hebben! Hier, aan de rand van het prachtige bosgebied dat Vlakwater heet, realiseert Cadans haar idealen. Hier is de plaats waar iedereen met passie voor een paard zich thuis kan voelen, en verwelkomt wordt door een familie van gelijkgestemden.

Wanneer mogen we jou verwelkomen? 

RSC Cadans is gelegen in het Vlakwater, een bosgebied net buiten Venray waar je vanuit onze accommodatie zo heen stapt met je viervoeter. Maar de omgeving biedt nog veel meer mogelijkheden op buitenrijgebied. Met een locatie middenin de Limburgse Peel zijn de ruiterroutes in de nabije omgeving van RSC Cadans werkelijk eindeloos. Bos, stuifzanden, akkerland of heide, je kunt bij Cadans alle kanten op. 

En als er zoveel is om samen met je paard van te genieten, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je tenminste een paar dagen kunt blijven! RSC Cadans verzorgt daarom met plezier een compleet all-inclusive verblijf voor je trouwe vriend. Jijzelf hebt daarnaast keuze uit meerdere hotels en gasterijen in de omgeving. Er liggen zelfs twee Center Parcs locaties op maar tien minuten rijden! Wanneer mogen we jou verwelkomen? 

Contact en locatie

Hardeweg 36
5801 PJ
Venray

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
Ruiterroute, Menroute
5,83km