Manege

Ruiter springt over houten balk
Ruitersportcentrum Cadans paard buiten longeren
Ruitersportcentrum Cadans stallen
Ruitersportcentrum Cadans pony's in buitenbak

Ruitersportcentrum Cadans in Venray

Aan de rand van het prachtige bosgebied dat Vlakwater heet, realiseert Cadans haar idealen. Hier is de plaats waar iedereen met passie voor een paard zich thuis kan voelen, en verwelkomt wordt door een familie van gelijkgestemden.

Passie voor mens en paard!

RSC Cadans is gelegen in het Vlakwater, een bosgebied net buiten Venray waar je vanuit onze accommodatie zo heen stapt met je viervoeter. Maar de omgeving biedt nog veel meer mogelijkheden op buitenrijgebied. Met een locatie middenin de Limburgse Peel zijn de ruiterroutes in de nabije omgeving van RSC Cadans werkelijk eindeloos. Bos, stuifzanden, akkerland of heide, je kunt bij Cadans alle kanten op. 

RCS Cadans

En als er zoveel is om samen met je paard van te genieten, dan is het natuurlijk wel zo fijn als je tenminste een paar dagen kunt blijven! RSC Cadans verzorgt daarom met plezier een compleet all-inclusive verblijf voor je trouwe vriend. Jijzelf hebt daarnaast keuze uit meerdere hotels en gasterijen in de omgeving. Er liggen zelfs twee Center Parcs locaties op maar tien minuten rijden! Wanneer mogen we jou verwelkomen? 

Contact en locatie

Ruitersportcentrum Cadans
Hardeweg 36
5801 PJ
Venray

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
5,83km
Ruiterroute