Manege

Manege Seurenheide buiten les
Manege Seurenheide buitenrit

Manege Seurenheide Well

Paardrijden

Zeurt je zoon of dochter je de oren van je hoofd dat hij/zij wil leren paardrijden? Heb je vroeger paard gereden en begint het weer te kriebelen als je terugdenkt aan die tijd? Of ben je benieuwd wat paardrijden en de omgang met paarden je oplevert?
Op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je meer lichaamsbeweging, op de rug van een paard genieten van de natuur of gewoon lekker bezig zijn met een paard? Ben je jong (vanaf 4 jaar) of wat ouder (maar nooit te oud om te leren of genieten), valide of minder valide?

 

Plezier

Plezier is het aller belangrijkste voor zowel ruiter als paard, de motivatie om paard te rijden. Op Seurenheide maken we plezier met elkaar en met onze paarden, wij houden van afwisselende lessen, rijden dressuurmatig of zonder zadel, we gebruiken hindernissen of spelen een spelletje. We willen dat onze ruiters met plezier leren! En voor nog meer plezier organiseren we ” regelmatig activiteiten en evenementen “leuke dingen doen met paarden” en doen we “meer dan alleen paardrijden“.

Iedereen is welkom op Seurenheide om te komen genieten van de paarden, het paardrijden, omgaan met de paarden, de mooie omgeving van NP de Maasduinen of een lekker kopje vers gezette koffie!

Contact en locatie

’t leuken 3a
5855 EK
Well

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,12km
Ruiterroute
 
 
2,77km
Menroute