Paardrijden in bos

Bovensbos, overnachting met paard

Met je paard op vakantie

Met je paard en/of pony op vakantie? Dat kan bij Bovensbos perfect. Je paard staat gestald in 3x3m box met hoofddeur en kan ook weidegang krijgen. Je rijdt vanaf het erf zo het bos in en en wil je serieus trainen dan kan dit ook. Bovensbos beschikt over een 2 hectare grote springweide, waar tegen gereduceerd tarief gebruik van kan worden gemaakt. Eventueel met begeleiding van René (gediplomeerd instructeur).

Verblijfsmogelijkheden

Je kunt je eigen verblijf meenemen (tent, caravan of camper) of logeren in een appartement. Er zijn in onze regio veel wedstrijden en trainings-mogelijkheden. Zeker voor het springen en de SGW, zijn er mooie locaties in de omgeving. Het buitenrijden biedt vele schitterende routes en de paarden kunnen hier de benen eens goed strekken op de diverse ruiterpaden.
Jij en je paard zullen bij ons een heerlijke actieve vakantie beleven.

Er zijn plattegrondjes van de omgeving beschikbaar wanneer je buiten gaat rijden. Wil je ook gaan trainen met je paard? Ook dit is mogelijk... Er zijn diverse (oefen)springparcoursen in de omgeving en een SGW-terrein (Ysselsteyn). Ook het Equestrian Centre De Peelbergen, Grandorse ligt op 15 minuten.
 

Contact en locatie

Bovensbos
Bovensbos 1
5988 PZ
Helden