Fietsroute

Fiets staat tegen een informatiebord

Fietsroute knooppunten: Geluksplekken in Roerdalen

Lengte: 66 km. Deze fietsroute neemt je mee door Roerdalen, een bijzondere streek midden in Limburg. De Roer meandert hier door het landschap.

Om je heen strekken weilanden, akkers en loof- en naaldbossen zich uit. De route neemt je bijvoorbeeld mee door Nationaal Park de Meinweg waar je een voor Nederland uniek en gevarieerd plateaulandschap aantreft. Word je normaal gesproken al gelukkig van fietsen, dan heeft deze route nog wat extra's voor je in petto. Zesentwintig extraatjes, om precies te zijn. Want langs je route liggen 26 locaties waar de bewoners van Roerdalen gelukkig van worden. 

Neem de tijd om deze Geluksplekken op je in te laten werken. Op de route kom je door een aantal schilderachtige dorpjes, er is altijd wel een terrasje te vinden waar een verse vlaai of uitgebreide lunch geserveerd wordt. Want lekker eten, dat is ook geluk. Bij de verschillende VVV locaties is een speciale brochure -een reisgids naar het geluk- verkrijgbaar waarin alle  locaties uitgebreid beschreven worden.

Let op: deze fietsroute gaat deels over onverharde paden.  
 

Eigenschappen
Route: 50-75 km.
Knooppuntenroute
Route van A naar A

Contact en locatie

Ontdek de Geluksplekken in Roerdalen
Huysdijk 4
6065 AX
Montfort

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
7,97km
Restaurant
 
8,50km
Restaurant
 
8,75km
Restaurant