Manege

Van Asten Nyberg Equestrian in Ysselsteyn

Mathijs van Asten en Kristin Nyberg zijn in 2011 gestart met hun eigen sport- en handelsstal. In hun stal trainen en fokken zij paarden, vaak beginnend met jonge paarden, en brengen hen naar het Grand Prix-niveau. De stal is gevestigd in Nederland, op slechts enkele minuten afstand van het Equestrian Centre de Peelbergen.

Nationale en internationale contacten

Mathijs neemt deel aan nationale en internationale wedstrijden met verschillende sportpaarden en hengsten die beschikbaar zijn voor de fokkerij. Mathijs en Kristin staan bekend om hun coachingsvaardigheden en trainen een select aantal klanten in hun stal en op shows. Ze zijn ook een betrouwbare handelspartner voor internationale springruiters.

Samenwerken

Bij Van Asten - Nyberg Equestrian bieden Mathijs en Kristin op maat gemaakte training voor jonge paarden tot internationale springruiters. Voor verschillende eigenaren of in samenwerking met hen ontwikkelen ze paarden voor een carrière in de springsport op verschillende niveaus. Studenten die hun rijvaardigheden willen verbeteren zijn welkom op de manege. Ze krijgen persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt trainingsprogramma. Accommodatie voor paard en ruiter is beschikbaar.

Contact en locatie

Van Asten Nyberg Equestrian
Rouwkuilenweg 30
5813 BH
Ysselsteyn

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.