icon/category/eten&drinken

Restaurant

Convivio cucina - huisgemaakte pasta
Convivo mercato - wijnen te koop

Convivio Italiaans Restaurant & Delicatessen

La gioia di stare assieme, oftewel: de vreugde van het samenzijn! Samenzijn in het gezelschap van lekker eten en goede wijn. De échte Italiaanse beleving, dát is wat Convivio wilt overbrengen. Ze richten ons op de pure, eerlijke en authentieke Italiaanse keuken.

Cucina Convivio: alsof je eventjes écht op vakantie bent…

Start met een heerlijk aperitief en droom alvast weg naar Italië. Doorzoek de uitgebreide wijnkaart. Verrast worden door een overheerlijke antipasti. Geniet daarna van een heerlijke pasta, pizza of een lekker vleesgerecht. Sluit af met een heerlijk dessert en borrel nog lekker even na met een limoncello.

Mercato Convivio: mooie Italiaanse producten

Mercato Convivio brengt een selectie van mooie Italiaanse producten bij jou thuis. Het assortiment bevat diverse heerlijkheden uit alle windstreken van Italië. Wat te denken van overheerlijke pasta’s, zongedroogde tomaten of olijfolie.

Wijntje erbij?

Géén probleem. Alle kaartwijnen van het restaurant zijn ook verkrijgbaar in de Mercato. Een leuk uniek cadeautje shop je bij Mercato Convivio. Stel een heerlijk pakketje samen óf kies de makkelijke weg van de cadeaubon. Deze is namelijk in te leveren in zowel het Cucina Convivio als Mercato Convivio. Hoor jij het geroezemoes al van de typische Italiaanse mercato…?

Wanneer

zondag: 12:00 - 23:00
maandag: 12:00 - 23:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 12:00 - 23:00
vrijdag: 12:00 - 23:00
zaterdag: 12:00 - 23:00

Contact en locatie

Convivio Italiaans Restaurant & Delicatessen
Havenstraat 19
6051 CS
Maasbracht

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
Wandelroute
3,53km
 
 
Autoroute of motorroute
7,54km
 
 
 
 
Autoroute of motorroute
9,42km